hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
transindex projekt
partenereink

HAMLET ADATBANK

erdélyi előadások & kritikák

sztár
keresés    

Ünnep* M Studio, Sepsiszentgyörgy

Ünnep

cirkusz-színház

Képek


Szereposztás:

  Bajkó László
  Dávid A. Péter
  Fehérvári Péter
  Kubánda Lilla-Tünde
  Nagy Eszter
  Veres Nagy Attila
  Polgár Emília
  Szekrényes László

díszlettervező:   Paseczky Zsolt
jelmeztervező:   Bagoly Zsuzsanna
zeneszerző:   Zeno Apostolache
dramaturg:   Gönczi Hunor
rendező:   Uray Péter

Bemutató időpontja: 2007.09.28.

A cirkusz a varázslatok világa. A lehetetlent lehetővé tevő, az ember félelmeit felszabadító, vágyait gyönyörű formában megjelenítő, különleges szórakoztató műfaj. A sátraikat falvanként felverő vándortársulatoktól, a grandiózus építményekben működő cirkusz-színházakig, sokan és sokféleképpen kápráztatnak el bennünket rendkívüli teljesítményeikkel.
A bohóc-számoktól a zsonglőr mutatványokon át, a légtornász produkciókig, számos különleges attrakció teremti meg azt a képet, amely bennünk a cirkusz világát idézi, bárhol is legyünk a világban.

Mindenkinek megvan a maga cirkusza. Kinek melankolikusabb, kinek harsányabb. Van, aki Fellini filmjeinek artistáira vagy a híres cirkuszfilmek heroikus történeteire, s van, aki a lenyűgöző Cirque du Soleil már-már színházi csodáira gondol, amikor erről a különleges világról hall.

A mi cirkuszunk a mi fiatal társulatunk cirkusza. Öt fiatal színész és három táncos egyedi kísérlete az ünnep megteremtésére, a játék, s a néző megajándékozása értelmében. Az előadás amelyet készítettünk nem az artistákról, az artisták életéről szól, hanem magunkról, mivel megkíséreltünk mi magunk azzá válni, a magunk testén át megmutatni, artistává lenni a magunk cirkuszában.

Mutatványokat láthatnak majd, játékokat és ünnepet, mindazt, ami a Mi Cirkuszunkat jelenti. Egy fontos kalandot, találkozást ezzel a varázslatos világgal, ünnepet munkánk dicséretére.


Kapcsolódó


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License