hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Világhírű musical a temesvári magyar színházban

[2009. Nov. 4.]

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház november 7-én 19 órától, a színház Nagytermében mutatja be Jimmy Robert és Joe DiPietro világhírű musicaljét Ájlávju címmel. A darab eredeti címe I Love You, You're Perfect, Now Change, és 1966-ban mutatták be a New York-i off-Broadway Westside Theatre-ben. Hatalmas sikerének köszönhetően gyorsan elterjedt világszerte, bejárta a világ nagy zenés színpadait és tizenegy nyelvre fordították le. A magyar változatát Fábri Péter 2004-ben készítette el, Te édes, de jó vagy, légy más! címmel.

A musical négy szereplője Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila és Molnos András Csaba, a rendező Puskás Zoltán, az Újvidéki Színház munkatársa, aki már több zenés művet vitt színre sikeresen, először rendez Temesváron. A dramaturg, Gyarmati Kata, szintén először dolgozik a temesvári magyar társulatnál. A darab koreográfusa Fekete Miklós, a Győri Nemzeti Színház tánckarvezetője.

A november 7-i bemutatót követően a musicalt legközelebb november 27-én 19 órától és november 30-án, 17 órától láthatják. Jegyek elővételben a színház jegyirodájában válthatók egész áron 16, illetve kedvezményesen 8 lejért. A bemutató bérlettel rendelkező nézők a szombati premierre időben váltsák meg helyjegyeiket.

A jegyiroda nyitvatartása: hétköznap 10-12, illetve 17-19 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával. A jegyiroda az Alba Iulia utca 2. szám alatt található. Telefon: 0356 450.606, e-mail cím: ticket%40theater-csikygergely.ro. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License