hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Ünnepi előadások a Csíki Játékszínben, nyeremény-sorsolással

[2010. Dec. 15.]

A korábbi évadokhoz hasonlóan a Csíki Játékszín zenés szórakoztató előadását óévbúcsúztatóként december 30-án és újévköszöntőként január 2-án tűzi műsorra bérletszünetben. Idén a Csókos asszony című operettet láthatja a csíki közönség, Szilágyi László librettóját Zerkovitz Béla zenéjével. Jegyek már kaphatók, a december 30-i előadás nézői között háromnapos orosházi pihenést sorsolnak ki.

Az előadásban élőzenét játszik a Ráduj Gábor, Szőgyör Árpád és Veress Csaba alkotta trió. A primadonna és a bonviván szerepére a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem magiszteri színészhallgatóit hívta meg a rendező, Parászka Miklós: Kiss Borát és Kónya Ütő Bencét, az előadás koreográfiáját pedig évfolyamtársuk, Horváth Gyula-Antal készítette. Zenei vezető Manfrédi Annamária, díszlet-jelmeztervező Kelemen Kata. Bérlettel első ízben január 7-én tekinthető meg az operett, amikor a Bánk bán bérlet érvényes.

Mivel az évad korábbi bemutatói is műsoron maradnak az új évben, december 27-ig még mindig lehet bérletet vásárolni négy nagyszínpadi előadásra. 27-én zárul a bérleteladás és a december 30-i előadás alkalmával kerülnek kisorsolásra az orosházi Gyopár Klub Hotel által felajánlott kétszemélyes üdülések. Két utalványt, egy hatnapos pihenést és egy hosszú wellnes-hétvégét a bérletesek között sorsol ki a színház, a harmadikat, azaz egy háromnapos felfrissülést pedig az előszilveszteri előadás nézői közül vihet haza valaki. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License