hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

November 15-től vásárolhatóak jegyek az a Interferenciák Fesztiválra

[2010. Nov. 14.]

Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál, Kolozsvár

Elkezdődött a visszaszámlálás a december 1 és 12 között megrendezésre kerülő Interferenciák 2010 Nemzetközi Színházi Fesztiválra, az év egyik legkiemelkedőbb színházi eseményére Kolozsváron.
A belépőjegyeket november 15-étől vásárolhatják meg a kívánt előadásokra.

A meghívott előadások jegyárai: stúdióelőadások esetén 25 illetve 20 RON, nagytermi előadások esetén pedig 20 illetve 15 RON. A fesztivál nyitórendezvényére, a december 1-én megrendezendő Elevation jazzkoncertre 30 RON-os egységáron válthatnak belépőt.
Kedvezményes jegycsomagot ajánlanak a szervezők azok számára, akik több előadást is meg szeretnének nézni, amely 5 nagytermi meghívott előadást foglal magába 60 RON értékben. A jegycsomag az A játszma vége (Teatro de La Abadía, Madrid), A másik világ, avagy a hold államai és birodalmai (Théatre de’l Incredule, Párizs), Ugyanaz a tenger (Habima Színház, Tel Aviv), Yvonne, burgundi hercegnő (Teatr Slaski, Katowice) és Képzeletbeli operett (Debreceni Csokonai Színház) című előadásokra érvényes. 
Stúdióelőadások esetén a helyek száma korlátozott, kéretikük időben megvásárolni a helyeket!
A Kolozsvári Állami Magyar Színháznak a fesztivál keretében játszott előadásaira a jegyek a hagyományos áron vásárolhatóak meg. A jegypénztár naponta 10.00 – 13.00 illetve 16.30-18.30 óra között tart nyitva, telefonszáma: 0264-593468.
Amennyiben Ön is szeretné támogatni az Interferenciák Fesztivált, a szervezők Mecénás bérleteket bocástanak rendelkezésére: 2000 RON értékben a két személyre szóló, 1000 RONért egy személyre szólő bérlet vásárolható. Bővebb információk Tofán Koós Imolánál kérhetők e-mailen vagy a 0749-094957-es telefonszámon. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License