hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Három új bemutató a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban

[2010. Dec. 14.]

A téli ünnepek alkalmával három új bemutatóval várja közönségét a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház. December 21-én a P.u.l.b. zenekar Képeslap a semmiből című zenés műsorát, december 22-én Đorđe Lebović Az ezredik éjszaka című darabjából készült gyerekeknek és felnőtteknek szóló előadást, 31-én pedig az Alexandre Dumas regénye nyomán készült A három testőr című szilveszteri zenés vígjátékot mutatja be a színház társulata. Jegyek már mindhárom előadásra válthatók a Városi Kulturális Szervezőirodában.

A Képeslap a semmiből című lírai koncert Kovács András Ferenc megzenésített verseiből készült, előadja a Próba után Lacikánál borozunk nevű zenekar. Az együttes tagjai: Márton Lóránt (ének, gitár), Tinca Teddy (gitár), Tóth László (basszusgitár), Éltes Áron (fúvós hangszerek, ének), Csurulya Árpád (dobok). Dramaturg: Klárik Attila.

Đorđe Lebović Az ezredik éjszaka című tündérmeséje 5 éves kortól 105 éves korig mindenkinek ajánlott. A két főszereplő, Hap és Hep elválaszthatatlan jóbarátok, akik olyan nemes tettet szeretnének véghezvinni, amivel a világon mindenkinek örömet lehetne szerezni. A Zakariás Zalán által rendezett előadás a sorsszerűség, a véletlen, a szabadság és egyéni felelősség kérdéseit veti fel játékos formában.

Alexandre Dumas A három testőr című népszerű romantikus regényének zenés átirata Selmeczi György zeneszerző és vendégrendező irányításával készül. A produkcióban, akárcsak a tavalyi szilveszteri műsorban, meghívott művészek is fellépnek: a Kolozsvári Magyar Opera öt énekese mellett Galló Ernőt, a szatmári színház társulatának színművészét is láthatja a közönség. A bérleten kívüli szilveszteri musical mindössze négy alkalommal kerül bemutatásra a Tamási Áron Színház Nagytermében: december 31.én, január 2-án, 3-án és 4-én. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License