hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Hétfőtől lehet jegyet vásárolni az INTERFERENCIÁK 2012 Nemzetközi Színházi Fesztivál előadásaira

[2012. Nov. 13.]

Interferenciák 2012 Nemzetközi Színházi Fesztivál

Tegnap reggel indult a jegyárusítás az INTERFERENCIÁK 2012 Nemzetközi Színházi Fesztivál előadásaira. Az árak nem változtak a két évvel ezelőtti fesztiválhoz képest: a nagytermi előadásokra 20 RON, stúdióelőadásokra 25 RON-ba kerül egy jegy. Idén is kapható kedvezményes jegycsomag nagytermi előadásokra: 11 nagytermi előadásra 50 százalékos kedvezménnyel, 110 RON-ért lehet jegycsomagot vásárolni. A jegycsomag a következő előadásokra érvényes: Max Black, Gianni Schicchi, Les Corbeaux, Blutopia, A király halódik, Anamnesis, Illés próféta széke, Ukcsuk-ga, Gulliver utazásai, Az ígéret földje, Egy őrült nap avagy Figaro házassága.

A Kolozsvári Állami Magyar Színház előadásaira, amelyeket a fesztivál keretében játszik a társulat, a hagyományos jegyárak érvényesek.

A jegyek hétfő reggel 10 órától vásárolhatók meg a színház jegypénztárában, illetve a www.biletmaster.ro honlapon. A jegycsomag hétfőtől már megvásárolható a www.biletmaster.ro honlapon, szerdától pedig a színház jegypénztárában. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License