hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Dívák - táncelőadás bemutatója a kolozsvári Ecsetgyárban

[2011. Oct. 16.]

Dívák címmel játssza a GroundFloor Group legújabb előadását az Ecsetgyár első emeleti stúdiótermében hétfőn, október 17-én este 8 órai kezdettel. Az előadás műfajilag a tánc és a színház között helyezkedik el, és egyenlő hangsúllyal léteznek benne a mozdulatok, a színészi jelenlét, a vetítés és az erre az alkalomra kevert hangzásvilág.

Meghökkentő utazás négy nő filmek, reklámok és női magazinok által visszafordíthatatlanul megpecsételt képzelet- és lelki világába, szembenézés a film- és szépségipar elkerülhetetlen csapdáival, mindez csipetnyi humorral és öniróniával fűszerezve. Az előadás nem előre rögzített szövegre épül, hanem a próbafolyamat során alakult ki, kevés benne a szó és minden pillanata a rendező-koreográfus Sinkó Ferenc valamint benne szereplő színészek: Kézdi Imola, Albert Csilla, Vass Zsuzsanna és Missy közös munkája. A jelmezeket Bianca Imelda Jeremiás alkotta, a zene Ion Coroi, a videó Török Tihamér munkája. Közreműködött Bodoki-Halmen Kata rendezőasszisztens és Almási Attila technikai munkatárs.

Jegyeket a 0748-144322-es telefonszámra küldött SMS segítségével lehet foglalni, név, igényelt helyek száma illetve e-mailcím megjelölésével, melyre visszajelzést küldünk. A jegy ára 10 lej, a helyek száma korlátozott. (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License