hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Légzések - a Művészeti Egyetem bábos mesteri hallgatóinak vizsgaelőadása a marosvásárhelyi Ariel Színházban

[2010. Apr. 13.]

Felnőtteknek szóló, nonverbális előadás született az Ariel Színház és a Művészeti Egyetem közreműködésében, mely a kísérleti színjátszás és a tárgyanimáció műfajában úttörőnek számító produkció. A posztmodern és poszt-textuális előadás, a tudatalattit provokáló és meditációra késztető zenéjén keresztül is hatással van a nézőre, és törekszik időt hagyni a befogadónak a szemlélődésre, az élet kis és nagy dolgain való elmélkedésre. Így nyer az előadás mindenki számára egyéni olvasatot és érzelmi utazást saját életében.

A Légzések című Gavril Cadariu-előadás bemutatójára április 15-én, csütörtökön este 8 órakor kerül sor az Ariel Színházban. Következő előadás április 18-án, vasárnap este 7 órakor.

Szereplők: Dénes Emőke, Halmágyi Éva, Incze Sándor Zoltán, Király Anna, Lukács Emőke, Tollas Vanda, Vízi Imre. Osztályvezető tanár: Cristian Pepino, Kozsik Ildikó. Segédrendező: Deák Réka, animációs tárgyak és effektek: Lukácsy Ildikó, zenéjét összeállította: Gavril Cadariu (Dadaista hangvers Anat Pick előadásában). (sajtóközlemény)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License