hirdetés
szerkeszti: Hegyi Réka
partnereink

HAMLET

deszka & vászon

sztár
keresés    

Társulat: Éder Enikő és Sebestyén Aba továbbjutott

[2007. Jul. 17.]

Július elején zárult a Magyar Televízió ősszel induló műsorához a szereplőválogatás. Az mtv a 2003-as csíksomlyói István, a király előadás közvetítésének folytatásaként karolta fel a Társulat című tehetségkutató produkciót, amelynek győztesei 2008-ban a rockopera új előadásában szerepelhetnek. A jubileumi produkciójában való részvétel lehetősége megmozgatta a határon túl élő magyar fiatalok fantáziáját is, sokan neveztek be a szereplőválogatásra.

A meghallgatások eredményeként kilencvenen jutottak a középdöntőbe, további húsz szereplőt pedig a nézők juttatnak tovább – tájékoztatott Rosta Mária producer. A következő forduló résztvevőinek mintegy tíz százaléka a határon túlról érkezett, s közülük igazi tehetségeket ismerhettünk meg.

A nézők először augusztus 20-án találkozhatnak az MTV képernyőjén a műsorral. Első alkalommal a legendás rockopera történetével ismerkedhetnek meg, később pedig már a versenyen drukkolhatnak kedvenceiknek. Az erdélyi színházak két ismert színésze, Éder Enikő és Sebestyén Aba jutott tovább a középdöntőbe.

(Forrás: mtv sajtószoba, tarsulat.hu)

Megosztás |

» Korábbi híreink


Adatbázisunk folyamatosan bővül, az adatok még nem tükrözik a teljes valóságot.
A Hamlet.ro tartalma a Creative Commons jogvédelmi elvei szerint használható fel.
Érvényes XHTML    Érvényes CSS    Töltsd le a Firefox-ot    Creative Commons License